Nyheder

Gratis vaccination mod influenza og COVID-19 er desværre IKKE et tilbud her i praksis i år

Fra 1. okt. 2023 kan du gratis blive vaccineret mod influenza, hvis du er fylt 65 år, er gravid i 2. eller 3. trimester, lever med en kronisk sygdom eller på anden vis er i særlig risiko. Der kan samtidig vaccineres mod COVID-19. Desuden anbefaler Sundhedsstyrelsen, at børn i alderen 2-6 bliver vaccineret mod influenza.

Hidtil har din praktiserende læge kunnet tilbyde disse vaccinationer, men i år har myndigherne besluttet, at vaccinationerne i stedet tilbydes i regionale vaccinationscentre og hos andre private aktører. Vi beklager, at vi derfor ikke kan vaccinere, som vi plejer.

Sundhedsstyrelsen oplyser, at alle borgere på 65 år og derover vil modtage invitation til vaccination via Digital Post eller via et fysisk brev med information om, hvor og hvordan du kan blive vaccineret.

 

FACEBOOK

Vi har oprettet en profil på Facebook, og vil gerne have så mange som muligt af vores patienter som medlemmer i denne gruppe.

Gruppen hedder: "Lægerne i Lunderskov"

Vi laver opslag om forskelligt der sker i lægehuset - så ansøg om medlemskab allerede i dag, så du kan følge med i, hvad der sker i netop i dit lægehus.

FODVORTER

Vi tilbyder  ikke længere fodvorte behandling - det skal man klare selv med håndkøbsmidler og egenbehandling. Der er meget få patientgrupper som kan tilbydes en henvisning til en aut.fodterapeut - eksempelvis synshandikappede, nedsat mobilitet. 

Spørg lægen hvis du er i tvivl om du hører under en af grupperne, inden du bestiller en tid.

 

Sundhedskort på mobilen

Søg på "sundhedskortet" og download appen på din mobiltelefon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUSK sundhedskortet ved lægebesøg! Alle CPR-registrerede borgere i Danmark har som udgangspunkt ret til gratis behandling på hospitaler og hos egen læge, dersom de medbringer deres sundhedskort (det gule sygesikringsbevis).

Kortet er din dokumentation for, at du er berettiget til hjælp fra det offentlige og 

Kortet er vores dokumentation for, at vi har ydet lægehjælp og dermed kan modtage honorar herfor.

Scan derfor kortet igennem scanneren i venteværelset - er kortet ikke scannet igennem, bemærker vi måske ikke, at du er kommet!

Det er IKKE længere muligt at at indtaste  CPR-nummer på vores ankomstterminal. Download sundhedskortet til brug på din telefon.

 

Receptfornyelse vedr vanedannende kan ske uden tidsbestilling:

Mandag kl 15.00 - 15.30

samt

Torsdag kl 8.00 - 8.30

 

 


Konsultationstider

  • Mandag: 07:30 -15:00
  • Tirsdag: 07:30 -17:00
  • Onsdag: 07:30 -16:00
  • Torsdag: 07:30 -16:00
  • Fredag: 07:45 -14:00

 

Vi holder dagligt konference og frokostpause fra kl. 12-13. Her vil telefonen være lukket og der er ingen betjening ved skranken. Ved akut sygdom kan vi kontaktes via akuttelefonen.

 

Alle dage er der først mulighed for skrankebetjening fra kl 08.00. Fredag lukker klinikkens telefon kl. 12, og derefter vil der ikke være mulighed for skrankebetjening.

Tirsdag er der ingen skrankebetjening efter kl. 16.

 


E-Konsultation

Du kan med fordel bruge vores E-konsultation til at:

  • Aftale- & afbestille tid
  • Bestille medicin
  • Benytte e-mail konsultation, mv.

Klik på følgende link for at blive oprettet: E-Konsultation


Kontakt

Lægerne i Lunderskov
Vestergade 2
6640 Lunderskov

Tlf: 75 58 50 33
Lægevagten: 70 11 07 07
(Lægevagten benyttes KUN ved akut opstået sygdom eller ved akut forværring af en bestående sygdom.)